• Bora lidere teşekkürler...

Sakarya İl İzci Kurulu Seçildi

Üst Kategori: Haberler Cumartesi, 04 Aralık 2010 tarihinde oluşturuldu

Sakarya İl İzci Kurulu seçimleri gerçekleşti. Nuri  Bayar izcileri liderlerimizi kapıda karşıladılar. Küçük bir ikramın ardından seçime geçildi. Milli Eğitim Şube müdürümüz Hamdi ÜNAL açılış konuşmasında kurulumuza ve liderlerimize gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür etti. Yeni seçilecek arkadaşlara başarılar diledi ve gelecekte yapılacak projelerden söz etti. Hamdi Bey'e verdiği destek için teşekkür ederiz.

Seçimde Divan Başkanlığını eğitimci lider yardımcımız Dinçer ÜZBE yaptı. Eğitimci lider yardımcımız ve Akyazı ilçe başkanımız İsmail KARA da divanda yer aldı. "İl İzci Kurulu Dönem Sonu Raporu" okundu ve üzerinde konuşmalar yapıldı. İl İzci Kurulu aklanarak seçime geçildi. Seçime katılan liderler tek çarşaf liste ile oy kullandılar. Seçimde oybirliği ile il izci kurulu oluşturuldu.

Yeni kurulumuza Güney ÇATALBAŞ, Hayrettin POLAT, Gül Fatma BEKDEMİR, Osman ADA ve Ahmet Öner KARAMAN seçildiler. Liderlerimize başarılar diliyoruz. Görev dağılımını il izci kurulu kendi arasında yapacaklar. Kurulumuzun eski üyeleri Şükrü TATAR ve Gökhan ALBAYRAK'a da verdikleri hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Seçime katılan bütün liderlerimize, okulunu bize açan Nuri Bayar İ.O. müdürü Tekin ATEŞ'e ve Sakarya Oymağı izcilerine teşekkür ediyoruz.

Gösterim: 3227

Arama