Şehitlerimize Minnettarız

Üst Kategori: Haberler Cuma, 18 Mart 2011 tarihinde oluşturuldu

Nuri Bayar İ.O. izcileri Sakarya Oymağı" 18 Mart 2011 Cuma "Şehitleri Anma Günü"nü kutladı. Sabah saat 08.30.da resim sergisi açılışı ile başlayan etkinliklere o buhranlı günleri hatırlatan "Buğday Aşı" ikram edilerek başlandı. Okul girişinde 60 adet Çanakkale afişinin sunulduğu sergiyi gezen misafirler ve öğrenciler, okul salonunda hazırlanan anma programını da izlediler. İzcilerin hazırladıkları şiir korosu duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Nuri Bayar Okul müdürü Tekin ATEŞ: "Minnettarlığımızı ne kadar dile getirsek azdır. Bu vatan aziz şehitlerimizin eseridir. Biz  de aynı azim ve kararlılıkla yüceltmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bütün Çanakkale şehitlerini ve gazilerini rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Bu güzel günün yaşatan öğretmenlerime, izcilere ve bütün emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

Sergiyi dolaşanlar okul hatıra defterine de düşüncelerini yazdılar. Program gün boyu yapılan etkinliklerle bütün okulda kutlandı.İzciler gün boyu nöbet tutarak gelen misafirlere "Buğday Aşı"ikram ettiler.

Çannakkale Şehitlerine yakışan bu harika etkinliği düzenleyen Sakarya Oymağı izcilerine ve liderleri Hayrettin POLAT'a  teşekkür ederiz. Sergi 21 Mart Pazartesi günü de açık kalacak.

Gösterim: 3161