• Bora lidere teşekkürler...

Çanakkale Egemenlik Kampı

Üst Kategori: Haberler Pazar, 24 Nisan 2011 tarihinde oluşturuldu

Çanakkale’nin Çan ilçesinde 19-24 Nisan Tarihleri arasında gerçekleştirilen 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK KAMPI’ na Sakarya’dan  Güney Çatalbaş, Ahmet  Öner Karaman, Gül Fatma Bekdemir liderlerimiz katıldılar. Çanakkale izcilerine teşekkür ederiz.

Kampla ilgili resimler genel albümler içinde yayımlanmıştır. Resme tıklayınız.

Gül Fatma Liderimizin izlenimlerini ayağının tozuyla sunuyoruz:

"Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK neden bayramları çocuklara ve gençlere hediye etmiş bu kampta yaşayarak yürekten hissedebildik.  Kamp süresince izci lideri olan biz öğretmenler farklı mekânlarda izcilerimizin ( çocuk ve genç) kaynaşmasını sağlamış olmaktan çok mutlu olduk. Farklı illerde, bölgelerde yaşıyor olsak da Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında hepimiz sevgi dolu yüreklere sahibiz. Şehrimize, evimize misafir olan herkese candan kucak açıyoruz.

Çanakkale’nin Çan ilçesinde 19-24 Nisan Tarihleri arasında gerçekleştirilen 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK KAMPI’ na Sakarya’dan  Güney Çatalbaş, Ahmet  Öner Karaman, Gül Fatma Bekdemir, Nevşehir’den  Aykut Özlü, Hakan Köse, Antalya’dan Öznur Bozan Sönmezışık, Özer……. Karaman’dan Hakan Topal, Karabük’ten Turan Kılıç, Rize’den Ayhan Gavremoğlu, Recep Usta, Zeynep Temiz, Hasan Korkmaz ve Çanakkale Ayvacık’tan Aycan Genç liderlerimiz izcileri ile katılmışlardır.

Hazırlanan kamp programı anlamlı ve dolu doluydu. Hem tarihimizi hem de yurdumuzun güzelliklerini yaşama fırsatı verdi bize. Çan’lı İzci liderlerinin, izcilerin ve izcilerimizi konuk eden ailelerin gösterdiği ilgi ve alakası bizleri çok mutlu etti. ‘’Çan küçük bir ilçe orada izcilik adına ne yapılabilir ki?’’ diye düşünen herkese verebilecek tek bir cevabımız var. Eğer İlçe izci kurulu başkanınız RAMAZAN YONAR ise çok şey diye bilirim. Onlar 11 liderden oluşan kocaman bir orduydu. Kendimizi Çanakkale savaşlarında gibi hissettik. Kalabalık düşman donanmasına karşı gösterilen zaferden farkı yoktu. Neden? Çünkü bu küçük görünümlü kalabalık lider kadrosu hiçbir ayrıntıyı atlamadı. Bizleri hem en iyi şeklide ağırladı hem de EGEMENLİK haftası ancak böyle kutlanırı gösterdi. Tarihimizde gezindik. Çanakkale’nin sahip olduğu tüm güzellikleri yaşadık. 23 Nisan akşamı düzenlenen ve tüm ilçenin büyük bir coşkuyla katıldığı ve izcilerin önderliğini yaptığı fener alayı, arkasından 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı şenliği tek kelimeyle muhteşemdi.

Bu paylaşımı sağlayan Çan ilçe İzci kurulu başkanı RAMAZAN YONAR liderimize ve ekibinde bulunan  Burcu Büyükçakıroğlu Özcan, Levent Uysal, Ersan Kara, Halit Altın, Necmettin Uzun, Pınar Arslan Sarıca, Tülay Özer, İlhan Keçeci, Bayram Ali Çapraz, Turan Tozak, Özgür Kurt  (destek ekibi ) liderlerimize  çok teşekkür ediyoruz.   Daha nice kamplarda yüreğimizde yanan izcilik ateşinin sıcaklığı ile görüşmek üzere… İzcilik yaşanır, öğretilmez."

Gül Fatma BEKDEMİR

Gösterim: 3885

Arama