• Bora lidere teşekkürler...

Jamboree 2011 Hazırlıkları

Üst Kategori: Haberler Salı, 21 Haziran 2011 tarihinde oluşturuldu

Jambore organizasyonu bu yıl her senekinden evvel başladı. Öncelikle e mailleri takip edecek olan bilgisayarcılar hafta sonları yoğun çalışma içerisindeler. Çünkü onlar İsveç’e akın edecek olan izcilerin kamp alanına yerleştirilmelerini ve konaklama sorunlarını çözmeye çalışıyorlar.

Kampın kuruluşundan sorumlu Lider Lars Carisson : “ 15 Hazirandan itibaren kampın kuruluşuna başlıyoruz.Bu konuda bize yardımcı olacak çok sayıda elektrikçi,kamyon şoförü, inşaat elemanları ve bunun gibi alanlarda birçok çalışana ihtiyacımız olacak” dedi.

Büyük tesis çadırlarının arasında 4000 kişinin hizmet vereceği birde kantin çadırı oluşturulacak. Burada yemek saatlerinde her öğün 10.000 masa hazırlanacak; yani günde üç defa. Özellikle buna çok önem verilmekte. Aydınlatma sistemi ve sıcak yemek servisinin yapılabilmesi, tüm kampın su ihtiyacının karşılanmasına ne demeli? Bunların hepsi de en ince teferruatına kadar planlanmakta.

Altyapı çalışmalarında özellikle 2007 kampında görev yapmış olan deneyimli personelden yararlanılmakta olup orijinal haberin ekindeki video görüntülerinde 2007 kampının kuruluş ve çalışmaları kaynak olarak sunulmaktadır.

Gösterim: 2845

Arama