• Bora lidere teşekkürler...

Genç Liderler Aramıza Katıldı

Üst Kategori: Haberler Cuma, 08 Temmuz 2011 tarihinde oluşturuldu

Sakarya İzcileri Yeni Liderler Yetiştirdi

Sakarya İl İzci Kurulu Başkanlığı, OBESİD ve Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliği ile Pamukova Bakacak Spor ve İzcilik Eğitim Tesisi’nde 01-07 Temmuz 2011 tarihleri arasında “İlk Aşama İzci Liderliği Kursu” yapıldı. Kursa Sakarya’dan 43 Düzce’den 5 kursiyer katılarak izci lideri olmaya hak kazandılar.

Kurs Yönetiminde; Müdürlüğü Kocaeli’den Eğitimci İzci Lideri İlyas TOSUN, Müdür Yardımcılığını Sakarya’dan uzman izci lideri Hayrettin POLAT ve Eğitim görevlisi olarak Nevşehir’den uzman izci lideri Hatice GÜVEN yer aldı.

Sakarya ve Düzce izciliğine yeni katılan liderler izciliğe taze kan olacaklar. Kurs boyunca çalışmalar hem teorik hem de arazi uygulamaları şeklinde yapıldı. Obalar halinde yapılan çalışmalarda üstün performans gösteren kursiyerler Sakarya izciliğine yeni soluk getirecekler. Dinamik, enerji dolu taze liderler: “İzciliği hiç bilmeden gelmiştik. Böylesine muhteşem bir etkinlik için bizleri yetiştiren liderlerimize çok teşekkür ederiz.” dediler.

Kursiyerler aynı zamanda kültür hazinemiz Taraklı’yı da gezme ve öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular.

06 Temmuz 2011 Çarşamba akşamı düzenlenen Ateş Gecesi muhteşem gösterilerle tamamlandı. Çok sayıda ziyaretçinin katıldığı gecede hem duygusal anlar yaşandı, hem de bol eğlence izleyenleri kahkahaya boğdu. İzci ateşinin başında Eski İl izci kurulu başkanlarımızdan İrfan SEZER’in mandolini eşliğinde yapılan fasıl ile  gece sona erdi.

07 Temmuz 2011 Perşembe günü veda ve sertifika töreninde kurs müdürü İlyas TOSUN : “İzciliğin amacı “Daha iyi bir dünya yaratmaktır.” Sizler izci lideri olarak ilk ateşinizi yaktınız. Bu ateşin kıvılcımları sevgi ve dostluk içinde bütün izcilerinize yansıtmanızı arzu ediyoruz.” dedi. Törenin ardından vedalaşan yeni izci liderleri kamplarda buluşmak üzere evlerine döndüler.

Aramıza katılan genç liderlerimize üstün başarılar diliyoruz. Liderlerimizi yetiştiren İlyas TOSUN, HayrettinPOLAT ve Hatice GÜVEN liderlerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Nice kamplarda buluşmak dileğiyle...

NOT: Hazırlanan bülten sitesindeki hatalar düzeltilmiştir. Yeni bülten için Ferhan ÖREN liderimiz ile irtibata geçiniz.

Yeni liderlerimizin sitemize hemen üye olmasını tavsiye ediyoruz. Sitemizdeki duyurular e-postanıza gelebilmesi için ve dosyalardan daha kolay yararlanmanız için gereklidir.

Gösterim: 3212

Arama