• Bora lidere teşekkürler...

“SCOUTS” ÜCRETSİZ iPhone

Üst Kategori: Haberler Pazar, 24 Temmuz 2011 tarihinde oluşturuldu

Bugünden itibaren Dünya İzciliği bilgilerine artık iPhone, iPad ve iPod tuşlarındanda girilebileceğini sizlere duyurabilmekten oldukça mutluyuz.

“SCOUT” başlıklı internet uygulamasına, Apple satış noktalarındaki iOS4 ve sonraki seriler ile buna uygun diğer tüm mobil telefonların hepsinden ulaşılabilir.

Böylece tüm ülkelerdeki izciler için mobil telefonları aracılığıyla artık resmi sitemizi ve diğer internet yayınlarımızı rahatlıkla takip edebilecekleri  bir iletişim imkanı daha sağlanmış oldu. Bu sayede:

Dünya İzciliği veya Bölgenizle ilgili 5 dilde (İng, Arapça, İspanyolca, Fransızca ve Rusça) yayınlanan yazıları dilediğiniz şekilde takip edebilirsiniz.

Dünya Teşkilatı tarafından ing ve fr dillerinde yayınlanan tüm yayınları indirerek inceleyebilirsiniz.

Fotoğraf galerimizden Dünya jamboresi de dahil olmak üzere tüm fotoğraf ve video yayınlarını takip edebilirsiniz.

Dünya izcilik faaliyetleri haritası,uygulama esasları ve İzcilik Merkezlerinde yapılan tüm çalışmaları gözden geçirebilirsiniz.

Dünya Teşkilatının yaptığı tüm açıklamalar bu ücretsiz uygulama sayesinde çok daha rahat bir şekilde takip edilebilecektir.

Uygulamadan yararlanabilmek için: “SCOUTS” başlığını tıklayarak randevu talep edebilirsiniz.

Dünya izcilerine yararlı olması amacıyla ilk defa bu uygulamayı Avustralya izciliğinden Oleksander Motyka’nın başlattığını ayrıca gururla belirtiriz.

Şayet bu uygulamayı benzer şekillerde daha da geliştirebileceğinize inanıyorsanız sizi Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. sitesi üzerinden fikirlerinizi bizimle paylaşmaya davet ediyoruz.

KAYNAK : scout.org 23.07.2011 ÇEV : Ahmet Köseoğlu

Gösterim: 3315

Arama