• Bora lidere teşekkürler...

Okul İçinde Çalışan İzci Ve Liderlere Duyuru

Üst Kategori: Haberler Pazartesi, 17 Ekim 2011 tarihinde oluşturuldu

Türkiye İzcilik Federasyonu okul içinde izcilik ve liderlik yapanların işlemlerini kolaylaştırmak, zaman kaybını önlemek için aşağıda yer alan işlemleri uygulayacaktır.

 

- İl Müdürlüklerinde Gençlik Ve Spor Kulüplerinin izcilik branşı tescil edilmemiş, il temsilcisi atanmamış ya da il temsilcilerine ulaşılamayan illerimiz bulunabilir.


- İzci ve liderlerimizin problem yaşamaması için TİF otomasyon sisteminde Okul içi bölümü açılmıştır. Ünite liderleri Türkiye İzcilik Federasyonu Merkez Bürosuna ulaşıp ünitelerini tescilleterek kendilerine verilen şifre ile otomasyon üzerinden izci kaydı gibi işlemlerini yapabilirler.

 

 

- Ünite işlemleri tamamlandıktan sonra faliyetlerine devam edebilirler. Bir kulübe geçiş yapacakları zaman merkez tarafından istedikleri kulübe aktarılırlar.

 

- Asıl kulüplere geçilene kadar bu şekilde çalışmalarına devam edebilirler. Faaliyet onayları konusunda İl Temsilciliklerimiz veya İl temsilcisine ulaşılamayan durumlarda merkez büromuz gerekli yardımda bulunur. Lisans ve ünite tescil işlemlerini tamamlayan ünitelerin faaliyet onayları da otomasyon üzerinden yapılabilir.

 

- Türkiye İzcilik Federasyonunda Kulüp izcilik branşı, ünite, grup tescilleri, izci ve lider lisans işlemleri, faaliyetlere katılım işlemleri, kısa bir süre sonra da her türlü onay işlemleri TİF otomasyon sistemi üzerinden gerçekleştirilir.

Gösterim: 3258

Arama