• Bora lidere teşekkürler...

Serdivan'da İzci Şenliği

Üst Kategori: Haberler Pazartesi, 23 Nisan 2012 tarihinde oluşturuldu

Serdivan Kırcaali Yaylasında Doğa Yürüyüşü Ve İzci Şenliği Yapıldı


Serdivan Belediyesi ile Serdivan İzci Kurulu'nun ortaklaşa düzenlediği 2. Doğa Yürüyüşü ve İzci Şenliği Kırcaali Yaylasında yapıldı. Serdivan İlçesinde izci üniteleri bulunan okulların katılımıyla gerçekleşen ve Esentepe Kırcali mahallesinde başlayıp Kırcali yaylasında sona eren doğa yürüyüşüne tüm izciler ve izci liderleri katıldı.

 

Şenliğin açış konuşmasını yapan Serdivan Belediye Başkan vekili Necmi Kardeş, '' Belediye olarak ilçemizde sosyal ve kültürel hayatı canlandırma adına her türlü faaliyeti yapma gayreti içindeyiz. Her yaptığımız etkinliğin bir öncekinden daha başarılı olması için çalışıyoruz. Bu etkinliğimizi de doğa ile iç içe olan izcilerimizle yapmayı uygun gördük. İzci kardeşlerimiz yarınlarda iyi birer doğa gönüllüsü olarak, daha yaşanabilir bir dünya için bizlere yol göstereceklerdir. Bunun temellerini atmak. Bir yerden başlamak için buradayız. İnşallah mesajımız yerini bulur, bu minik doğa sever kardeşlerimiz herkese örnek olurlar. Bu etkinliğe ve devamında yapılacak şenliğe katılanlara ve katkıda bulunan duyarlı doğa dostları Asem ve Haspen firmasına da teşekkür ediyor. Siz izci kardeşlerime iyi eğlenceler diliyorum'' dedi.


Doğa yürüyüşünün ardından Kırcali yaylasında yapılan izci şenliğinde de eğlenceli dakikalar geçiren izciler, birbirinden renkli yarışmalarla da rekabeti yaşadılar.


Kırcali Yaylasında yapılan izci şenliğine Serdivan Kaymakamı Fahri Keser, Serdivan Belediye Başkan vekili Necmi Kardeş, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, ilçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selahattin Şanlı, Tarım ilçe Müdürü Süleyman Akyıldız, Mal Müdürü Mustafa Kılınç, Milli Eğitim ilçe Müdürü Ali Dere, okul müdürleri, öğrenci velileri ile şenliğe katkıda bulunan Asem ile Vinhaus Serdivan Ana Bayii Haspen temsilcileri katıldı.

 

İzleyenlerinde heyecan duyduğu yarışmalardın ardından izci şenliğine özel hediyelerini alan yarışmacılar, Serdivan Belediyesi tarafından ikram edilen öğlen yemeğinin ardından, müzik eşliğinde serbest eğlendiler.

Gösterim: 3434

Arama