Barış Elçileri

Üst Kategori: Haberler Çarşamba, 24 Ekim 2012 tarihinde oluşturuldu

“BARIŞ ELÇİLERİ” BÖLGE KOORDİNATÖRLERİ TOPLANTISI


Toplantının ilk aşamasında 6 Bölge Koordinatörü 9-11 Ekim tarihlerinde Bölgelerdeki “Barış Elçiliği” projesi uygulamaları ve deneyimleri paylaşılmak üzere Cenevre’deki Dünya İzcilik Bürosunda bir araya geldiler. Sorunları tartışma açısından bu toplantı Bölge Koordinatörleri için önemli bir fırsat oldu. Mevcut ve ileri uygulamalar konusunda fikirler paylaşıldı, bilgiler yenilendi.

 

“Barış Elçiliği” girişiminin başlatılmasıyla birlikte 2011 Eylül ayından itibaren Dünya İzciliği tarafından Afrika, Arap, Asya-Pasifik, Avrasya, Avrupa ve İnteramerikan Bölgelerinde Milli Teşkilatlarla bu alanda sürekli temas halinde, yapılan projeleri izleme, değerlendirme ve yön verme, destekleme ve ilgili yerlere ulaştırma gibi konularda yetkili koordinatörler atandı.

 

Koordinatörlerin e mail adresleri ile daha fazla bilgi için:

AFRICA REGIONAL OFFICE
Jacques Sandrizi Ubukandi: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
ARAB REGIONAL OFFICE
Dr. Atif Abdelmageed Abdelrahman: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
cc: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
ASIA-PACIFIC REGIONAL OFFICE
Prassanna Shrivastava: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
EURASIA REGIONAL OFFICE
Tatiana Smykovska: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
EUROPE REGIONAL OFFICE
Rose-Marie Henny: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.
INTERAMERICA REGIONAL OFFICE
José Gabriel Criollo: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

 

More Information

Messengers of Peace website
Messengers of Peace on Facebook

Gösterim: 3031