• Bora lidere teşekkürler...

OBESİD Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri 2011

Üst Kategori: Haberler Perşembe, 25 Kasım 2010 tarihinde oluşturuldu

2011 yılı izcilik faliyetleri ve bu faaliyetlerle ilgili program yayımlanmıştır.  2011 İzcilik Faaliyet Programını görmek için tıklayınız.

İlk Aşama İzci Liderliği Kursu, Oryantiring Semineri, İletişim ve Etkili Konuşma Semineri, Kümebaşı Yetiştirme Kursu, Oymakbaşı Yetiştirme Kursu, Ocakbaşı Yetiştirme Kursu, Sivil Savunma Semineri, Trekking Semineri, Müzik Semineri, Yüzme Semineri, El Becerileri Semineri, Doğa Koruma Semineri, İzci Kampçılığı Semineri, Yaratıcı Drama Semineri, İlk Yardım Semineri düzenlenmiştir.

İzcilik Faaliyet Bilgileri ile ilgili http://mebbis.meb.gov.tr internet adresinden Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Modülüne girişi yapılmasına yönelik Valilik Yazısı

Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Dairesi Başkanlığı İzcilik Faaliyetleri Şubesince Hizmetiçi Eğitim Faaliyeti Olarak Düzenlenmesi Planlanan Yeni Seminer ve Kurs Listesi

Açıklamalar:
1. Daire Başkanlığımızın 2011 Yılı Bütçesine göre Kurs ve Seminerlere katılacakların Konaklama ve Beslenme gideri olarak tesis ve eğitim merkezleri hesabına ücret yatırmaları iptal edilmiştir.
2. Faaliyete katılacakların Konaklama, yolluk ve yevmiyeleri Daire Başkanlığımızca karşılanacaktır.


3. 2011 Yılı Hizmetiçi Eğitim Planında yer alan kurs ve seminerlere başvurular elektronik ortam üzerinden yapılacaktır.
4. MEB dışından kurs ve seminerlere katılacaklar, katılmak istedikleri kurs ve seminerin düzenleneceği eğitim merkezi hesabına konaklama ve beslenme giderini yatırdığına dair makbuzla birlikte il/ilçe izci kurulu başkanlığınca onaylanan başvuru formuyla birlikte OBESİD Başkanlığına doğrudan başvuru yapacaktır.
5. Kurs ve seminerlerin yer ve tarihleri gerekli hallerde Daire Başkanlığımız tarafından değiştirilebilir.
6. Kurs ve seminer başvuruları, faaliyetin başlama tarihinden 75 gün öncesine kadar yapılabilir.

Gösterim: 8539

Arama