• Bora lidere teşekkürler...

Taraklı Kampı Muhteşemdi

Üst Kategori: Haberler Pazar, 22 Mayıs 2011 tarihinde oluşturuldu

Taraklı -  İzci Gençlik Kampı

Sakarya İzcileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde Tarihi ilçemiz Taraklı (YİBO)’da izci kampı düzenledi. Kampa Sakarya’nın farklı ilçelerinden 116 izci ile 16 izci lideri katıldı. Kamp müdürlüğünü Adapazarı İlçe İzci Kurulu Başkanı Servet DÜREN yaptı. Kamp yönetiminde Murat TOPER ve Ahmet Öner KARAMAN müdür yardımcısı olarak; İrfan SEZER müzik uzmanı ve İsmail KARA da eğitimci destek lideri olarak katıldı. Kampta İl İzci Kurulu yönetimi de lider olarak izcileriyle birlikte katıldılar. Aşağıda adı geçen liderler kampta görev aldılar.

 

Lider Adı

Katılan Üniteler

Ahmet Doğan Kaya

S.T.ve Eml

Ahmet Öner Karaman

Şehit Mustafa Özen İ.O.

E.Serpil Atay Karaman

Büyükgazi İlköğretim Okulu

Gül Fatma Bekdemir

Tes-İş Adapazarı A. L.

Güney Çatalbaş

Mehmet Zorlu İ.O.

Hayrettin POLAT

Nuri Bayar İlköğretim Okulu

Hüseyin Nizamoğlu

Sapanca Ş.A.G.E.L

İrfan SEZER

Müzik Uzmanı

İsmail Kara

Oyun Uzmanı

Murat Toper

Fatih T ve Eml

Mücella AKGÜNEŞ

Şehit Mustafa Özen İ.O.

Naci Kahraman

Adapazarı A.İ.H L

Ramazan Özbekmez

Geyve Metem

Recep Çobanoğlu

Fatih T ve Eml

Servet Düren

Fatih T ve Eml

Volkan Kaya

Fatih T ve Eml

19-21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen kampın amacı ilimizin güzel ilçesi Taraklı’yı izcilere tanıtmak ve tanımak; milli ve kültürel mirasımıza sahip çıkmak olarak belirlendi. 19 Mayıs akşamı kampa gelen izciler Taraklı YİBO yatakhanelerine yerleştiler. Akşam etkinliklerini obalar halinde yapan izciler gece yarısından sonra Hıdırlık Tepesi’ne gece yürüyüşü düzenlediler. Saat 03.30 civarında kampa dönen izciler sabah erkenden  günlük  faaliyetlerine başladılar.

20 Nisan 2011 Cuma günü sabah 07.30’da kalktılar. İstasyon çalışmaları adı verilen pusula kullanma, düğüm teknikleri, müzik,  izci oyunları, fular kullanımı, ilkyardım ve teknik iz işaretleri ile ilgili çalışmalar yapıldı.  Öğleden sonra ilçeyi gezen izciler; Kaymakam Muhlis ARSLAN ve Belediye başkanı Tacettin ÖZKARAMAN, İlçe Milli Eğitim müdürü Ali CEYLAN ziyaret ettiler.  Taraklı’lılar tarafından çok hoş karşılanan izciler çok mutlu bir kamp geçirdiler.

Aynı gün akşamı Ateş gecesi düzenleyen izciler hem eğlendiler hem de düşündürdüler. Taraklı’yı çok beğendiklerini ifade eden izciler tekrar geleceklerini ısrarla söylediler.

Kampımız için bize okulunu açan Okul Müdürü M. Ali ÇINAR'a ve bütün ekibine;  İlçe Milli Eğitim müdürü Ali CEYLAN'a çok teşekkür ederiz.

Gösterim: 3810

Arama