• Bora lidere teşekkürler...

İzcilik İçin Elele

Üst Kategori: Haberler Cumartesi, 13 Kasım 2010 tarihinde oluşturuldu

 Zararlı ve çılgın akımlara karşı alternatif çözüm; İZCİLİK 1907 yılında kurulan ve Kurucusu Baden Powell’ in dahi tahayyül edemeyeceği bir hızla gelişen İzcilik Hareketi şu an itibarıyla dünyada 30 milyonu kayıtlı olmak üzere olmak üzere yaklaşık 250 milyon genç tarafından temsil edilmektedir. Aileleri de hesapladığımızda bu rakam 1 milyar kişiye ulaşmaktadır. Dünyada hiçbir gençlik organizasyonunda bu rakamlara ulaşmak mümkün değildir.

 

 

İzcilik, AND ve TÜRE’ sinde yer alan:"Tanrıya, vatana, tüm insanlara ve kendisine karşı sorumluluk sahibi, çevre bilinciyle yetiştirilmiş, dürüstlük ilkesini kendisine prensip edinen" gençleri insanlığın hizmetine gönüllü olarak sunmaktadır. Böyle büyük gönüllü bir GENÇLİK HAREKETİ’ ni desteklemek insanlık borcudur.

Dünyada, Devlet Başkanları, Bakanlar, Meclis Üyeleri, Bürokratlar, akademisyenler, ulusal basın mensupları, büyük firma ve kuruluşlar ile saygın işadamları destekleyip, faaliyetlerin içerisinde yer alırken; ülkemiz insanları bu derece yararlı bir Gençlik akımına neden uzak kalsınlar? Herkesi geleceğin dünyasını teslim edeceğimiz gençlere karşı sorumluluklarımızı yerine getirmeye davet ediyoruz.

O halde İZCİLİK için el ele...

Dünya İzcilik Teşkilatı

Gösterim: 4676

Arama