• Bora lidere teşekkürler...

İzci UPMS

Üst Kategori: Haberler Cumartesi, 13 Kasım 2010 tarihinde oluşturuldu

Dünya İzci Parlamenterler Birliğinin 6. genel kurulu 1-4 Kasım tarihleri arasında Güney Kore/ Seul’de toplanacak. Şu andan itibaren Seul’deki UPMS bürosunda çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Sizlere ilişikte Dünya Teşkilatına üye ülkelerin izci parlamenterlerine hitaben hazırlanmış olan davetin bir    kopyasını yayınlıyoruz.

 

Tüm Milli Teşkilatlar ülkelerindeki parlamenterlerle diyalog kurarak bildirilen üye sayısı kadar parlamenteri toplantıya katılmak üzere bizim adımıza yapılacak olan toplantıya davet edebilirler. Böylece İzcilik için çok önemli bir atılım yapılmış olacak.

 

 

Parlamenterler Genel Kurulda izciliği ilgilendiren kanun ve yönetmeliklere ilişkin pozitif veya negatif örnekler sunma suretiyle müzakerelere tartışma ve öneriler getirme fırsatını yakalayacaklar. Yapılacak görüşmeler aynı zamanda ülkelerde izciliğin geliştirilmesi ve korunması için gerekli olan kanun ve yönetmeliklerin yayınlanması ile aktivitelerde karşılaşılan bürokratik sorunların halline ilişkin verilecek olan taahhütler için mükemmel bir zemin oluşturacaktır.

Daha fazla bilgi edinmek için aşağıdaki dokümanları inceleyebilirsiniz. Ayrıca UPMS genel kurulu sitesinde de bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz.

Gösterim: 9145

Arama