• Bora lidere teşekkürler...

JOTA/JOTİ-LOGO 2011

Üst Kategori: Haberler Cumartesi, 14 Mayıs 2011 tarihinde oluşturuldu

Uzun bir değerlendirme sonucu,dünyanın muhtelif ülkelerinden 120 izci tarafından gönderilen Jota/Joti 2011 logo tasarımları incelenerek nihayet bir sonuca bağlandı. Bu yıl da yine tasarımlarda “barış, çevre ve doğal afetler” ile ilgili konular ortak tema olarak işlendi.

Seçici kurul; Dünya İzciliğinden 2 Jota koordinatörü, 2 Joti koordinatörü, Market müdürü ile Dünya İzcilik Bürosunun grafiker,tasarımcı ve Dış İlişkiler temsilcileri tarafından oluşturuldu. Jüri üyeleri; tasarımlarda kompozisyon, yaratıcılık, teknik, göze hitap edebilme, bir duyguyu canlandırma gibi nitelikleri göz önünde bulundurarak her bir tasarım için 10 puan üzerinden değerlendirme yaptılar.

Toplam 16 puan alan Meksika izcilerinden Felipe Trejo malpica yarışmada birinci seçildi. Felipe, bir “İsviçre Wenger bıçağı” ile, ekip arkadaşlarına dağıtılması amacıyla kendi tasarımı olan yarışmada birinci gelen armalardan 30 adet almaya hak kazandı.

Yarışmada 12 puan alarak ikinciliği kazanan Sırp İzcilerinden Djordje Milic bir “Jota/Joti Polo”su  kazanmayı hak etti.

Yarışma üçüncüsü Malezya’dan Saddam Amin, 8 puanlık başarısı ile bir “İnternet İzcisi tişörtü” kazandı.

Kazananların başarılarını kutluyor, katılımcıların hepsine de tekniğin tüm imkanlarını kullanarak hazırladıkları dahiyane tasarımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz.

Gösterim: 3893

Arama