• Bora lidere teşekkürler...

JOTA-JOTI 2012 LOGO

Üst Kategori: Haberler Cumartesi, 16 Haziran 2012 tarihinde oluşturuldu

JOTA-JOTI 2012 LOGO YARIŞMASINI PORTEKİZ KAZANDI

 

Logo yarışmasını Portekiz’den Carlos Neves kazandı. Mart/nisan arası düzenlenen 2012 JOTA-JOTI yarışması ile dünyanın birçok ülkesinden gönderilen birbirinden güzel tasarımlar değerlendirildi ve ödüller sahiplerini buldu. Yarışmaya katılım oldukça yüksek oldu; 34 ülkeden 142 logo tasarımı geldi. Bunun yalnızca 26 sı Endonezya ve Grean Pramuka izcilerinden oldu.

Bu yıl yapılan yarışmayı kazanan Portekiz İzcilik Federasyonundan Carlos Neves 22 yaşında yetişkin bir izci. Onun tasarımı 20-21 Ekimde yapılacak olan JOTA-JOTI yarışması amblemi olarak kullanılacaktır. Yarışma neticesi 28 nisan-1 mayıs 2012 tarihlerinde yapılan Avrupa Seminerinde ilan edilerek İzci Radyo ve İnt. sitesi ERSIS den dünyaya duyuruldu.

 

2012 JOA-JOTI yarışmalarında ana tema: logo yarışmalarına da konu olan “ Dünyayın boyutu” olacak.Katılım fazlalığı nedeniyle bu yıl jüri üyesi sayısı 10 dan 16 ya çıkarıldığı yarışmada jüri üyeleri tasarımlardan 5 adedini ödüle layık gördüler. Jürinin üyeliklerini ise: 10 JOTA_JOTI temsilcisi, Dünya Teşkilatından genel Sekreter Luc Panissod, jota-joti dünya koordinatörlerinden Richard Middelkoop,Holger Sickenberg,David Markwell ile ödül için sponsorluk yapan Magasin scout mondial in sorumlusu Dave Ross yaptılar.

Gösterim: 3111

Arama